!VŠE JE NAPSANÉ PODLE TOHOTO PŘÍSPĚVKU!viewtopic.php?f=18&t=2761) Jméno na serveru ? - OndraxisCZ.
2) Jak často jsi schopný hrát na serveru ? - 2-6 hodin denně ,o víkendu 0-7 hodin (o prázdninách neurčeno).
3) Křestní jméno ? - Ondřej (Ale radši používám přezdívku).
4) Věk ? - 13 .Jsem sice mladý ,ale můžete se spolehnout že Vás budu respektovat.
5) Město, kde žiješ ? - Praha a Čelákovice

.
6) Napiš zde něco o sobě ? - Jsem kluk ,jak už jste si mohli všimnout

Jsem začínající YouTuber ,točení mě moc baví a patří to do mích "koníčků". Také rád sportuju a samozřejmě rád hraju Minecraft ,kvůli tomu ,že je ve hře plno kreativity a zábavy ,takže mě hrozně baví stavět (Hlavně se zabývám středověkým stavbám)

Také mám více koníčků ... Patřím k těm lidem kteří jsou komunikativní ,takže bych rád zaskakoval i jako Helper

.
7) Proč si myslíš, že bychom právě TEBE měli vzít ? - Protože jak už jsem psal ,baví mě stavět a myslím si že mi to docela jde

Budu rád respektovat ostatní členy z admin teamu. Mám rád server ,takže rád pomůžu serveru s mapou i se spokojeností hráčů

Také rád vypomůžu helperům s s dotazy hráčů .Myslím že by jste se mnou byli spokojeni .Někdy jsem i docela zábavný

.A hlavně si myslím že bych vám pomohl s mou aktivitou
8) Musíš postavit nějakou stavbu na našem serveru (buď v survival světě,nebo v creativu) vyfoť ji a fotku pošli sem. - Mojí stavbu můžete najít na creativu

ID parcely : 0:-11 .OndraxisCZ /plotme home
PS: Ještě to neni hotové ... :/
Také se omlouvám za nahrané hodiny ,ale ty určitě doženu
S pozdravem OndraxisCZ (Ondřej)